todayyy ...

hmm
takde cte yg menarik hari nie . pagi tadi g men badminton , blk bdmntn teros masak . pstu g kedai print borang . jmpe cegu anta borang , cegu takde pulak , kan dah susah tanye . so , esok kne g ag skola . kena senyum memaniskan muka bjumpa dgn cegu2 yg ketinggalan mengetahui result aku . Alhamdulillah bersyukur sgt dengan result aku ^_^ 


okayy hbs anta borang kt cegu , g mcd with my lesbo , nisa . haha . ade la gossip terkini ktorg . haha . blk2 frm mcd , tdo jap 30mins . naah , tertido actually . penat men bdmnton men 2hours non stop :D ouh ya , aku aktif sukan twu :P sukan badminton . nak jadi cam lee chong wei ley tak? haha . okayy sambung blk , em , pstu crik sijil skola yg nak difotostat . adoi . naseb2 . then cam biase ari isnen , g pasar mlm teman bpk aku . saje nak berkenalan dgn ikan2 kt pasar tu . haha . kalau dah dtg , ice blended tak dilupakan . haha . 


now bila dah malam , cam biase tulis blog bkak laptop curik line org memandangkan streamyx kt rumah aku lems tahap ape tah =.= nak mengecheck sume sgale . haish . mcm2 dlm kepale otak nie , dgn UPU la , biasiswa la , f6 la . adoi . tension ehh . haha :p


eh , nape laaaa aku ngntok sgt , kang tdo awal ade je txt nak tnye mcm2 . hmm . 


okayy , tak twu nak ckp ape daa .


out dulu ye semua . goodnight . jgn lupa mimpi aku twu . haha .  imysm~
todayyy ...

0 comment... add one now