special short entry untuk awak ^^

kepada awak  - MUHAMAD ADAM AFIEQ BIN ZAINUDIN IQBAL (:


awakkkk , im so sorry dear . bkn niat reen nak ckp cmtu . hmm . reen kidding2 jea time tu . tak sangke adam terasa ngn msj reen tu . huhu . serious SORRY  :'( 
tapi kalau adam nak mara gak , reen phm walapun tga sdey gle nie . 
naah , finally reen luahkan jgk pe yg reen rase smlm kt adam , sbnrnye reen takot . takot dipermainkan . ckup la 3 kali  wakk . tak sanggup de . reen bkn jns yg sesuke ati je cpl jap then pts , no way. ckup la 3 kali . kalau adam juz nak men2kan perasaan reen , pls gtaw reen eh . reen taknak nanges dah . penat taw adam . huhu . 


juz nak adam twu , reen happy ngn adam , walaupon baru knl tak smpai sbln . adam pndai amek hati reen . layan reen leklok . seyes happy gle . mybe adam ley kurangkan saket reen yg ade ni :') awakk , jgn mara reen eh . reen twu salah reen . frgve me eh ? 


naah , kiss utk adam . mmmmuuaahh ^^
hehe .
takecare tata~


ouh ya , reen dah dga dah lagu yg adam suro dga tu . best gle (: thanks yup ! ^^

special short entry untuk awak ^^

0 comment... add one now