segala macam cerita

tolong wehh , korg nak tawu kenapa aku mnx tlg kt korg ?  saket tekak aku nie wehh . dah seminggu . tak lega2 . habis hilang suare merdu aku . tak ley g karok . huk3 . sume ubat aku dah mkn , ubat ayah aku , gamogen , ouh yaaa , strepsils belum lagi la , eh korg rase okayy ke strepsils haa ? kang penat je aku beli tapi tak elok2 =.= 

haa , time aku tulis nie tga hujan n ade adek aku . name dy fahmi . dy 8thn . dy comel tapi lagi comel aku la. hahaha . jap lagi dy nak g skola rendah . tapi tak mnadi . pegi mandi la cepaaaaat ! haha . dy nie mmg rapat ngn aku . mwahaha . dy tawu aku baek en . hahaa . yang nie takley bla . haha . okayy , dah kul 12.30 adek2 aku sume tak blk ag . sume stuck dalam hujan . LOL~

ouh ya , arini aku tak masak . whoa , best kan . kenape ? sbb aku bole mkn free . haha . arini jiran aku buat kenduri utk akad nikah ptg nie . whoa , bagus btol . aku mmg dah lame nak mkn nasi minyak nie . haha . tahniah ye kak sab , suda mau kawen . jelez nie . haha . 


ouh adek aku yg bawah aku dah blk . yeee , mmg 1 kampung dy bawak . haha . siap suro anta masjid . amboi , tak blmbak pulak en . gilosss . 


tadi kul 9 aku g skola . anta bku teks . haha . mmg terbaekk kan ? kawan aku ckp la . LOL~ nak tawu kenape aku tak hantar awal2 ? sbb time tu aku gerak blk kampung . then , mls la . tunggu dpt lesen kete dlu . haha . dah dpt mmg aku gerak la . pegi la skola . ouh parking . yeah parking at tapak perhimpunan . haha . then , razin ajak men badminton jap . eh eh mamat nie mmg gila ngn bdmnton tapi still kalah ngn aku :p mwahaha . men sekejap je patu hujan . haha . dah tu g crik cegu haslina hasan  . cegu spbt . haha . then dah bagi sume2 tu , anta bku teks g blik gru . haa , bkn men byk lagi cegu aku jmpe hari ini . jmpe cegu salmiah , cegu munawarah , cegu syamsiah rozi , jmpe ustaz , jmpe cegu rosland , cegu maizati , cegu comel tu , n byk lagi la . haha . cegu yg aku tak nak terserempak tu lah , aku terserempak jugak . haish . menyampah pulak . naseb2 . 


patu g BSN , cehh nak mohon jadi cegu . mane lah tawu rezeki aku jadi cegu . beli la pin number tu . rm6.00 . mule aku bwk keluar duet , then , alyn ckp , aku bayar . something like that la coz aku tak dga sgt . sebok dok reply msg si adam . haha . lame kot aku tunggu . kesian kan . then gerak g mcd . makan2 lah . lapa od . bfst lambat la pulak today ^^ hehe . 


then , blk la . alamak , suda peno la . kete la . naseb aku awal sket . kan aku ckp ade kenduri2 tu . haha . then , teros la bkak computer nie dan mengupdate blog . 


ouh lupe pulak nak gtaw . tgk gambar bwh tu , BACA okayy (:








haa , terkejut tak bace ? terkejut mase aisyah tag 1 gambar tu , gambar atas tu la .  haha sumpah cuak weyy . takpe ade 2 mngu lagi nie . siap2kan la diri anda utk amek result nnt ^^


then , terkejut tgk wall aku weyy , dah ade org wish bfday aku :D haha . 2 hari awal babe . maybe dy busy la kot time hari jadi aku tu , bkn dy saje . azim pon same jgk . haha . lawan pantun bi ngn dy tadi . kelakar la . haha . 


k la korang , aku dah tataw nak cte ape ag nie . haha . nak keluar suda . 


takecare tata ~ 


mood - nasi minyak :P

0 comment... add one now