result SPM

haa , dga lagu kt blog akuuu . dah tuka en . ttbe suka pulak kt lagu nie (: hehe . dah la . nak cte bnde len nie . haha . 




naah , tgk tajuk tu , cuak kan ? hahaha . less than 24hours , result SPM akan keluar . RESULT SPM weh . haaa , dah dkt nie baru aku rase cuak . hehe . tapi takpe la . aku dah buat yg terbaekk ^_^ hehe walaupon ade gangguan kesihatan aku nie . mmg dah 1 skola twu , aku nie mmg tak sht . hee . dugaan Allah bagi kt aku . terima je lah ^_^ em , kt skola aku , aku amek 10 sbject . 1 sbject tambahan . bpk aku suro amek . lagi pon ade haidhar geng skali takpe . byk sket A bole dpt . haha . okayy . 


kul bape je nak g esok? nak pkai bj ape? wane pe? shawl ke tdg biase ? takpe . aku akan spend 30mins mengadap almari yg penoh ngn baju aku tu . haha . lps abes tulis blog nie laaa . mix and match ^_^


to all SPM candidates year 2010 - goodluck . all the best . sape yg da de lesen tu , pe ag . konvoi r g skola rmai2 bwk kete . haha . tak saba nak jmpe korg :D hehe . pape result korang dpt , karok ngn aku yea , tak ksh kt mne . aku nak nyanyi . nak uji suare aku power lagi tak . haha . 


okayy , ble dah g skola tu , mmg blmbak la junior akan hyehye ngn aku . yelaa . aku kan popular kt skola . haha . singer babe ^_^ hehe . besyukur ngn kurnian Allah (: dah dah cukup cukup :P nnt orang ckp aku angkat bakul pulak .


okayy . aku penat gle todayyy . penat tahan saket . kesian kan aku . hmmm . takpe la . terima jea ^_^


okayy , i got to go . nak crik baju nak pkai utk esok :D


byebye korang . GOODLUCK ^^





JUMPA ESOK SEMUA ^_^





0 comment... add one now