MARCH (:


my fav month =D haha !

pejam celik pejam celik dah masuk bulan 3 ataupon march . whoa . cepatkan masa berlalu (:

nak tawu tak kenape aku suke bln march nie ? haha . aku rase rmai yg taw kot =D haaa , cbe teke . sape btol aku blnje mkn . haha . 


haa , mesti lah nak amek result SPM kan . dua thn pelajaran n dah SPM , insyaallah pertengahan bulan 3 tu , result keluar la . whoaaa . korg tak cuak ke ? mwahaha . aku tersangat lah cuak (: kepada yg nak amek result tu , doa bebyk weh . aku pon dah byk bdoa nie . pape pon , jgn tnye result aku eh . segan r na gtaw . razin please2 jgn buat gathering lps amek result . haha . mai yg ckp result kua 14 aribulan , tapi time tu aku tga holiday ngn fmly aku . adoi . cmne neh ? malacca trip ag . OMG , duet pulak makin lame makin kurg . hhaha . tu la nak order court sgt . adoi . kesian aku . dah la tak keje . hmm . adoi . naseb2 . haha . k stop pasal result SPM . haha


nie lagi suke ble masuk bln 3 . birthday aku la weh n bfday org2 yg aku syg (:
haha tarikh lahir aku unik la kot coz sume de number 3 so aku obses dgn number 3 nie =D 
tarikh lahir aku 13 . 03 . 1993 . haa , best kan bestkan =D mwahahaha . puji tarikh lahir sendiri doe . haha . 






name dy nyna . dy sgt cantek (: dy pnye birthday pon same bln cam aku . tarikh lahir dy 11 . 03 . 1996 . dekat kan ngn tarikh lahir aku (: thn nie dy bakal amek exam pmr . gdluck yaww (:



ouh ini pula farina . rmai pnggil dy iena . dy nie adek angkt aku . dy nye bfday 12 . 03 . 1996 . kwn dy yg kt atas tu lah tadi . dy nie cute tapi sensitif . jgn la kaco perasaan dy . alahai . dy nie pon bakal amek exam pmr . gdluck ye dek . sorry kalau tak reply msj , tak keje takde duet . haha !



ouh ya , nie saya . saje nak penohkan entry nie . mwahaha . name dy fatin . dy anak cegu . bpk dy ajar subject sains pertanian . tu je la kot . tarikh lahir dy 13 . 03 . 1993 . smart kan ? haha !  =P




ops kenape ade dy ? mari aku kenalkan . name dy hasief . aku pnggil dy acip . mak dy pngil dy hasyief . aku tataw sbb kenapa mama dy pnggil dy cmtu . dy nie pon antare orang yg aku syg . sobsob . dy nie pon lahir mase bln 3 . tarikh lahir beliau 20 . 03 . 1991 . haha . dy nie pena jadi boyfriend aku . lame jugak about 2 years . malang nye takde jodohkan . ape bole buat :) tulis pasal dy nie ttbe tringt pulak camping unit beruniform mase tingkatan 2 tu :')


selain daripada dorg tu , rmai gak la yg lahir bln 3 tapi thn len2 r . haha . cthnye , haa , pakngah aku . yg same bfday ngn aku nie , shahiran . muda setahun daripada aku . lagi satu jebamalar (: then arif hadi , acap , karthik , ckgu salmiah n byk lah lagi (: 


nak taw tak , one of impian aku is nak crik suami yg same tarikh lahir ngn aku tapi cam impossible je kan . kalau bfday same sng taw . ble kawen bole time bfday , ble bfday sambut same . kan romantik tu (: mwahaha . oke fatin , kau dah jauh menyimpang =D hahaha !


oke lah . nie nak share sket la . bnde yg dalam facebook tu . rahsia bulan kelahiran tu . kajian dr fadzilah kamsah tu . bce r yg bwh tu (:

1 . berpesonaliti menarik dan menawan (: aku rase betol kot :P

2 . Mudah didampingi . tak semua orang lah

3 . sangat pemalu dan pemendam rasa . err , yg nie no comment lah =D

4 . Sangat baik secara semulajadi , jujur , pemurah dan mudah simpati . yeee , sume ade kt aku (:

5 . Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran . yup sgt sensitif ;)

6 . Suka pada kedamaian . sape yg tak suka kan (:

7. Sangat peka pada orang lain . tak sume orang lah kot =D

8 . Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain . jadi doktor bole tlg org kan ?

9 . Tidak cepat marah dan sangat amanah . ye , aku pon jns yg tak marah , amanah tu oke la (:

10 . Tahu membalas dan mengenang budi . perfecto kena dgn aku (:

11 . Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam . yeah yg ni btol :)

12 . Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal . eh , yg nie takde kt aku (:

13 . Suka berangan - angan . haha , kekadang je weh :P

14 . Suka melancong . whoa , kalau aku byk duet , mmg dah lame aku melancong (:

15 . Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi . tak dpt dinafikan :)

16 . Kelam kabut dalam memilih pasangan . opss terkena ngn aku suda =D hee~

17 . Suka dengan hiasan rumahtangga

18 . Punya bakat seni dalam bidang seni . ahha btol2 . aku suka sgt menyanyi (:

19 . Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik . (:

20 . Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan :)


whoa . suda tulis pnjg sgt . jmpe next entry yeah (:

tc tata ~










0 comment... add one now