lepas dpt lesen........ (:

assalamualaikum blogger (:

nak cte sket r . tak byk . takde idea dah . heee . 

kul 4 ptg semalam , aku g uma tok . saje borak2 ngn dy (: sambil tgk tv . channel 701 , WIPEOUT . haaa , aku ske tgk cte nie . nak taw kenape ? mencabar babe . n bkn men saje2 . dpt duet . kdg 20 ribu , 50 ribu la . senang kan nak dpt duet . hmm . seyes jelez ouh . habis cte wipeout tu , tgk la cte Macam Macam Aznil tu . hmm . then 5.15 blk rumah solat sume segale . g skola memandu tu . nak amek lesen weh . haha ! bangga nie . pegi sane jmpe ngn dak kpp . haha . wah , da bwk kete sndri . lalala~ then g sane bg name then dpt la lesen n P yg wane merah tu . whoa , teruja taw tak . haha . then pasang la bnde merah tu kt kereta . dpn n blkg . 1 week aku ngu finally dpt pon . happy gilaaa =D tak tergambar perasaan aku . ye ka . nak dkt 2 bln jugak lah aku buat lesen nie . pelbagai ragam manusia aku jmpe kt sane (: then , malam tadi , adek aku ckp kt aku , kak , esok kau bwk aku g skola . wah , taw la aku da de lesen en . suro dy anta segale . haha . sebenarnye aku suka =D mwahaha . pagi nie 7.15 aku bwk la adek aku . dy tnye aku ley bwk tak , lah confirm2 lah . kalau tak , tak gne la aku blaja 2 months . LOL~ haha . then , da anta dy g skola , beli lauk for my grandma . whoa , best2 . first time nie jadi pemandu yg SAH . mwahaha . lawak2 . then blk ape lagi teros online lah =D wee~

insyaallah dalam next entry aku de bnde nak share ngn korg . tngu yaww ^^

tc tata~

mood - nak mandi lah . sejuk gilaa nie .(:



lepas dpt lesen........ (:

0 comment... add one now