keputusan SPM aku ^_^

OPS , maaf semua ^_^ 

disebabkan semalam aku busy sgt , aku tak dpt nak buat entry baru psl result . nie baru de mase (: hehe . busy kenapa? adoi beribu ribu peminat aku bertanyakan result aku . dgn cikgu lagi . seyes terharu :') hehe . okayy korang dah twu kan result aku ? nak kne gtaw ag ke? aku nie takde la pandai mne . biase2 je ^^ heee . okayy . nnt korang twu la . jap eh . nak cte daripada aku bgn tdo nie . haha.!

naah , cam biase tepat kul 6.30 phone aku brbunyi alarm clock lagu what the hell . haha . mmg teros celik r mate aku . ouh ya , aku nie jns yg bgn tdo jgk ^_^ hehe . then , cam biase anta adek2 aku yg nakal gilaaa coz bpk aku tak sht . ouh ye , mak aku pon cuti . hehe . then dah hantar adek aku g skola , blk rumah teros online . haha . nak tgk sape yg online . hmm , rmai jgk . haha . okayy . then , kul 8.30 tutop sume segale , g siap ah . ape ag . haha . kul 9 gerak mcd . CAQS sume jmpe kt sane ^^ naah , rmai dah time aku smpai tu . haha . okayy dlm kul 10.30 gerak la g skola . mak aii , dpt notis kul 11.30 bru ley amek . naseb la jadi kudaa . hahaha . takpe r . dpt jmpe mmbe en . rndu dorg :') okayy dah kul 11 tu , ktorg lepak kt pondok diskusi . 11.10 ktorg gerak kantin . naah , tak ready ag . lepak pulak kt kantin tu . haha . okayy tepat 11.30 , cegu omme pngl . kls 5sn bratur dpn cegu . naah , aku org ke3 . woii , cuak gilaa . haha ! kire aku brani la amek result dlu . haha . naah , dah tandatangan sume , cegu bg sijil benti skola sume then , ouh cegu omme tgk result aku ,dy kire bpe A aku dpt . aku tgk la ketas tu ngn bdebar2 . naah , 6A's . dlm hati aku ckp Alhamdulillah , tak sangke saket2 aku pon bole dpt result cmnie , padahal tak stdy sgt . then cam biase aku nanges , sdey terharu gembira sume ade :') then g blkg kantin telefon mama ayah tok makngah sume . gta result aku . hehe . naah , intan ade gak . dy pon nanges gak cam aku . hmm . hati perempuan kan . sgt sensitif ^_^ then , g jmpe cegu yg ajar aku sume , pstu teros gerak g mines :D ape ag celebrate la . mkn2 bowling2 karok2 sume sgale . akhirnye , habis jgk aku menamatkan alam persekolahan selama 13 thn ^_^ alhmdulillah . okayy , now dah msok alam dewasa . aku takot tak dpt sesuaikan diri . wish me luck yeah . ouh ya , mcm2 surat dah aku dpt . SEGI la , UPM la , KTAC la , bkn surat je , msj pon skali ah . nak promote la tu . haha . 


thanks to shawn , haidhar , karthik dpt straight A . dorg mmg layak dengan ape yg dorg stdy . gle power otak dorg ^^ hee . 


okayy , gtg ~
takecare semua . enjoy time :D
keputusan SPM aku ^_^

0 comment... add one now