HAPPY BIRTHDAY TO ME (:





happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to ME , happy birthday to me ^^ 


tepat kul 12.00 1 saat tadi , lagu rihana only girl in the world msg tone aku tak berhenti henti bunyi , whoa , dorg tak tdo ag . terimakasih bebanyak ye korg wish bfday aku . ingt lagi korg kt aku ^^ hehe . naseb sempat topup tadi .  haa , korg nak tawu tak sape yg wish petame kt aku ? mesti la sayang aku , ADAM ^^ hehe . mood aku hari nie mmg btol2 baek . sape yg ade nak bgtaw pape kt aku , boleh la text aku :D haha . kt facebook pon ramai yg wish . thanks alot . 


okayy fatin , umo kau dah pon 18 thn . so , kau nie kira dah besar la . naah , kau takley la nak berperangai cam budak2 kecik yea .cam skola2 dlu . haha .  jadi more mature okayy . okayy , i'll try ^^ i'll change :D doakan aku weh .


okayy , gtg la . saje je buat short entry pasal bfdy aku . haha . 


away from facebook and blog for 3 days 2 night ^^ i'm gonna miss you guys (:


takecare yeah . ouh lupe . aku holiday2 ngn fmly aku (:


adam , awalnye awak tdo . hoho . 


thanks again guys wish bfday aku . hadiah aku mne ? aku tunggu nie :P haha .


sudah kul 1 babe . nak tdo la . esok nak kne bgn awal . travel jauh  ^^ 


okayy , selamat bercuti korang :D 


Assalamualaikum n gdnyte korang . 
take care tata yaww ~
luv ya ^^


missyoumissyoumissyoumissyoumissyoumissyoumissyou ^_^

0 comment... add one now