EARTH HOUR

naah , aku taktwu sgt pasal earth hour nie . haha . tapi punye nak sokong dunia , daripada kul 8.30 to 9.30 rumah aku tutup sume lampu n kipas except aircond n tv . haha . panas kot :D tak ksh la . mmg ley tdo la time tu . naseb bek ade adam , danial and amin yg text and call aku ^_^ 


ouh ya , memndangkan aparents aku takde tgh hari tadi ade urusan ape tah kt KL , so aku la yg kne masak lunch . okayy la . aku  tak ksh en . so , masak nasi , grg ikan , buat sayur peria n sambal ikan . balik mmg mama teros mkn la . takya masak2 da. naah , cam biase ble aku dah masak , aku suro mama comment pasal masakan aku , mama ckp en 'kak , sdp la kakak masak today , dah boleh kawen dah nie ' haha . nak tergelak pon ade gak . hehe . senyum smpai ke telinga . hahaha . nie yg semangat nak blaja masak ag :D  dah laa .


naah , tataw nak cte ape da . 
out suda ~
takecaretata ~
^_^
EARTH HOUR

0 comment... add one now