cerita hari nie ^_^

ade je halangan ble aku nak tulis blog nie . haha . saba2 :D chilleks ! okayy , dah nak strt nie ....

semalam aku tdo kul 11 kot . lbey kurang cmtu la lps text ngn someone tu , then tersedar kul 2 . mak aiii . awal lagi . pegi dapur minom air . dahaga . air dlm botol aku dlm blik aku dah hbs . naseb la kne keluar . then , nmpk laptop tersedia elok kt atas meja . memandangkan aku tak ley tdo , aku online la sekejap . haha . sekejap2 pon kul 4.30 gak la aku tutup laptop tu :P mwahaha . gileee btol . okayy , syok2 aku tdo , lagu wht the hell bunyi , mak aiii . pekak telinge aku . 6.30 time tu . alarm clock aku , aku set . pergh mate berat gile nak bgn . lps tu bgn gak la . bg duet blnje kt adek2 aku , diamanahkan oleh mak aku . haha . then , anta msj kt someone tu . pastu solat . pastu , bpk aku bg duet suro byr segale bil . then , lpk2 dlm blik . then , adek aku yg f4 tu ttbe ckp , ' kak , kul 7.10 anta aku g skola , beg berat ' alahai bdk nie . ingt nak pkai sempoi2 je . tak pkai tdg , tutup ngn sweater je . ttbe teringt kt tok , msok blik pkai tdg then g uam tok tnye nak mkn ape utk bfst , tok bg duet , pastu tngu dlm kete . adek aku nie siap kalau bole ,1 hari pon tak ckup . haha. then , anta la dy nie , pastu g anjung beli bfst tok nenek aku n aku la . pastu lps dah bg kt dy , aku blk , bkak tb , tgk cte the village that damned . whoa , byk ali dah aku tgk nie , tp tgk je la . haha . then , tutop tb . bkan fb kt komputer , bpk lembab . nak tulis blog pon takley . last tgk tb jgk ag . hahaaha . lawak2 . then , g masak dlu . kul 9 aku masak . buat sayur , msk nasi ,  grg ikan . gulai ayam smlm dah ade , mama ckp takya msk lbey2 . aku okayy je . then , mandi siap sume segale , nak bayar bil telefon bpk aku n yuran sekolah agame adek aku . aku g skola agame dlu , masuk pejabat . ouh ade ustzh kamariah n ade ustzh tu name ape tah . ouh dorg knl aku lagi laa . bangga aku nie . yelaaa . masuk pertandingan marhaban smpai peringkat negeri . mst ingt pnye la (: hehe . then , dah hbs byr tu , g pejabat pos , byr bil telefon bpk aku . ha , dah settle sume tu , aku pon dok uma . jadi kuda. dga lagu kuat2 . lpk2 dlm blik . pastu fami blk , tlg dy buat keje skola , patu tunggu kt luar smpai van dy smpai . pastu , aku baring2 dga lagu , bc majalah remaja , pastu lagi sorang adek aku blk , nak kne entertain lagi 1 , naseb adek ramai . haha . pastu , cam biase tgk cerita sejuta cinta marshanda . pastu marimar pastu masak utk dnner . tlg mama aku . kesian keje ^^ aku kan anak mithali . haha . cehh . :P then , teman bpk aku g pasar mlm . saje nak bknln ngn ikan2 tu . haha . pastu , ade 1 ikan nie , mate dy besar gileee . aku tnye bpk aku , nie ikan ape , dy ckp , ikan uji rashid . mak aii . tak pena aku dga name ikan cmtu . haha . takpe2 . ahha. then , beli ice blended . mwahaha . lame tak mkn . gilosss . then , blk mandi n mkn dinner tgk cerita begu=itukah cinta . aku sukaaaa gilaaa tgk cte tu , kan best kalau ade bf yg setia ngn kte . hmmm . naseb2 . saba je laaa . then , solat maghrib , sambung tgk cte tu , then online lah daripada kul 8 tadi smpai skg nie , kul 10.05 . haha . okayy , turn adek aku nak gne pulak . haha . 


kepada NISA , RAZIN , SHAWN , goodluck esokk . nisa oii , terutama sekali kau , kau lulus aku blnje aiskrim mcd :P haha . 

mood - tunggu je laa . 

okayyy , 
out ye kengkwn . nak solat isyak . 
gtg . 
takecare tata~ 


RESULT SPM ^_^
cerita hari nie ^_^

0 comment... add one now