28.03.2011

alaaa , 
bln march dah nak habis :'( sdey nie . hmm . takpe la . masa gila cepat berlalu . pejam celik pejam celik dah msok bln 4 . 


ouh no , my dad ask me to go to form6 . nooo , good idea ? bad idea ?? hmm . no objection . hve to go . ^^ happy 0 sad? naah , dont know . haha . take it positive laa . new friends new experience new school (:


ouh ya , ape yg kte ade today??? ^^
smlm bie text aku . naah , cbe teka smpai ble ktorg text ? 1am ? 2 am ? no wayy la . 4.30am . utk kali ke 2 nye aku tak tdo . haha . best jgk :P tkot mlm nie tdo awal je . haha . tp tak kot . okayy , pagi tu tgk tb la . cte sunshine cleaning . haha . mengarut punye cerita . haha . then , kul 8.45 , mandi weyh . ade hal kt skola . naah , kul 9.10 kuar uma g fotostat sijil2 aku yg blmbak . nak kne bagi kt cegu , hmm . naseb la . haha . okayy then g skola jmpe la cegu yg tak bhenti bertnyekan result aku . aku pon jwb la dgn seikhlas hati aku . mwahaha .


okayy g la cop sijil aku nak sahkan salinan sijil aku tu then bagi kt cegu . hmm . settle 1 problem . then blk adek aku yg drjah 2 , buat perangai pulak . mate dah ngntok en , yelaaa tak tdo . terpkse je la lyn , anta dy g skola segale . naah , then g print borang KPLSPM . ouh banyak gilaaa bende nak kne buat :(
pastu , blk rumah la . ape laa . tngu adek aku lagi sorg , drjh 6 , em , okayy sket daripada yg drjah 2 tu . haha . okayy lps dy g skola sume , tepat kul 2 , baring mengadap tb . tgk cte sejuta cinta marshanda . haha . aku sukaa gilaaa lagu tu . then , daddy call , naah , teman dy g bank . alaaa , tak dpt tgk cte marimar . kesian aku . haha . sobsob . ngee . bpk aku suro g coz senang nnt dy ak suro aku buat . ceitt . haha . then , ape ag . mengetih ngn daddy aku la . kt anjung :D milo o ais aku order , kesian tak dpt order milo ais , yelaaaa pantang en , takley minom susu :( sdey2 . haha . okayy then blk uma , msok bilik tuka baju n  chrge phone , be3 low gilaaa . then terlelap . naah  , dpt la 30mins tdo . haha . then , bgn mandi solat sume , g kdai ag . photostat surat beranak n IC . haha n esok kne g skola ag . naseb bpk aku cegu . takde la segan sgt g skola :D okayyy kul7 , dnner . lps tu solat n n drpd kul 8 tadi aku online facebook n tagged . ouh ya , tulis blog sekali ^_^ .


naah , aku dah taktw nak cte ape daa . jmpe dalam next entry mlm esok yea ^_^ hehehe


takecare guys . salam (:


mood - back to azam baru 2011 ^^ hehe .
28.03.2011

0 comment... add one now