1 hari 1 blogger faceblog ^_^

HEYY,
bkak je facebook pg tadi , ternmpk la segmen nie . 
naah , nie nak join la nie ^_^



name saya - NUR FATIN AZRIN BT SHAHIDAN ^_^

nickname - FATIN FUENTEBELLA (:

name blog - (: PIECE OF ME :)

rahsie name blog ? takde la rahsie mne . biase2 je ;P

blog saya?
nothing special . simple pink blog ^_^ saya suka pink !

ada apa dgn blog saya? 
blog nie thn lps saya buat tp thn nie baru aktif . hehe . blog nie saya buat coz nak kongsi serba sedikit pasal kehidupan harian saya ^^ saya nie baek hati orang nye . haha . cerita saya yg mcm2 . saya ske kongsi2 nie tapi bkn suami okayy :D ops! haha .

harapan utk blog saya?
supaya rmai yg dtg menjenguk blog saya yg simple gle nie . almaklum tak reti nak edit . mengharapkan kt orang jea . kalau da singgah blog saya , follow la keyh . boleh kte berkenal kenalan ^^


pesanan utk blogger lain?
hope korang ley tulis blog n tak tinggalkan blog korang walaupon korang busy mne pon ^^ majukan dunia blog jum ! (:

BANNER :


naah , purple gitu . ailikee! colourful (:


jum join rmai2 ! (:

2 comments.. read them below or add one

Muhammad Azim Muhammad Azim 25 March, 2011
yey ! fatin buat jugak ! hahah
RiaNbow RiaNbow 16 April, 2011
the faceblog
Admin aerol nak ambil artikel ini untuk di post ke the-faceblog.com :)