tengok bawah tu ^^



haaa , pe  tujuan aku letak gambar kete tu ? sape pandai teke lah =D mwahahaha . 
sebenarnye , aku de TEST JPJ kete esok . whoa , sumpah cuak doe . yela . tadi mase pre test pon cam tak bpe oke sgt . kete len en , so jd nye len lah . haha . kesian aku weh . mmg tak tdo la aku mlm nie. haha . adoi . lagi satu masalah , baju ape aku nak pkai eh ? yeah aku dah dpt identify problem aku . nak taw ? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
sebelum aku nak g jejalan ke g jog ke mne2 la , aku mst dok mngadap almari aku about 10 mins . pkir baju pe nak pkai . adoi . mmg gile la aku nie . sengal lah . tu je sbnrnye aku nak share ngn korg 1 problem aku nie . 

kembali ke tajuk utama , sumpah cuak esok . mcm tadi pon . dtg kul 8 . dpt pegang stereng kete tu kul 11 . mmgg aku jadi kuda kt situ . naseb bek de mmbe =D takde la bosan sgt . haha . dah la ramai yg menengok aku . haha . gilosss . ade pulak si nejy tu . lagi lah tak ske . haha , pegi mampos kau lah kau nak nek  kete ke hape =.= ade aku heran . ergh . perangai org kaye mmg cmtu eh . sucks ! 

btw , kepada yg berkenaan . esok takya jmpe lah  eh . aku tak suka (: aku dah berubah . aku bukan fatin yg dulu . maaf kalau ade yg ajak aku keluar especially boy , aku tolak . aku taknak jadi cam dlu . i felt bad . 

okayy . thts all for today . tired of waiting just now . pasar malam , mandi , makan n SLEEP . tenangkan fikiran utk esok . 


WISH ME LUCK YEAH ^^


luv ya all (:

mood - nak rest . chaw . salam . 

0 comment... add one now