TASIK TSS

ahha , tepat kul 8 tadi , aku berjalan jalan ke mcd dengan harapan dapat mkn aiskrim tapi tutup pulak . whoa , sdey gle . adoi . then tngu fami amek aku kt mcd tu . then g la taman tu . ble sampai , razin nisa alyn , megat , halim dah ade . wah aku lambat . haha . borak2 sekejap then lawan lah . ktorg mne badminton . whoa . best gle . dah lame tak men od . aku antara yg terpower lah men badminton . haha . 2 game aku men beregu , dua2 menang . haha . satu cpl ngn halim , lawan megat ngn alin , lagi satu cpl ngn fahmi , lawan nisa ngn razin . haha .
menang dua2 set2 nie . bangga nie . haha . yg paling lepu dalam badminton nie , NISA . haha . kesian . senang gle nak kalah kan dy . dy salah pengiraan nak pukul shuttlecock tu . haha . takpe nisa , tak pandai pon , kau still partner lesbo aku . haha . mase aku tulis nie , lagi 2 jam . whoa , cuak gle . haha . first time . bpk aku  bkn nak ajar pon . dy ckp , dy taknak amek risk . ye la . nak wt cmne en . adoi . then , lps habis men badminton , g mkn at mcd . haha . sejuk . bagos lah berpeloh peloh masuk mcd kena aircond . haha . yang dt gtadi , fami , megat , razin , halim , aku , alin , nisa , fayyadh . oke la tu kan . kalau buat aktiviti nie every week kan oke (: ade jugak mase aku nak bersenam . haha . tapi tadi panas gle . adoi . masok mcd menggemok kan balik diri . order breakfast meal . haha . naseb la . sedap kot mcd . naseb baek mura . haha . =D k la , nak kms rumah , tgk cte sejuta cinta marshanda n wait ayah balik nak g blaja kete  (:

some pics (:


ha time nie geng ngn halim , ktorg menang weh haha =D


set pertama . menang babe . mudah dikalahkan dorg nie haha


time tga balas msj . sempat alyn amek gambar haha



haha aku suka tgk gambar nie weh (:


megat si botak poyo lebih je =P haha . dush3 !


k nak kua .
tc tata~
jangan lupe senyum (:
luv ya all (:

2 comments.. read them below or add one

alyn_comey alyn_comey 17 February, 2011
haha..nisa2..sian dye..