TAMAN UNIVERSITI (:

hey yo blogger , (:
semalam 6 feb 2011 . taw kan ? haha . LOL~
ade kenduri kt KL . kul 11 dah get ready siap2 segale . cam biase baju kurung bedak lipgloss n eyeliner tak lupe  . yang len tak reti pkai babe . kesian aku . aku nie bkn la jns yg berfesyen sgt . tak reti lah nak tiru2 org nie . kalau de sape2 yg sudi nak ajar ? silakan . saya alu2kan =D dan mcm biase mak aku ckp , kakak , g siap dulu , kakak kan selalu siap lambat . haha . yela ma . =D sengal punye mak aku . haha . dalam 11.15 tu ktorg gerak la . sampai kul 12 . makan2, em , lauk dy , rendang ayam , sambal udang , sambal belacan , ulam2an , masak rebung n ape tah ag . sedap woo . haha . ble makan kan , mst aku yg last sekali abes . aduh , tension betol lah . haha . sampai kul 1.30 , ktorg balik coz aku nak g uma shawn pulak . ade CNY gathering . dalam 2.30 , nie yang best nie , aku pakse megat amek aku . haha . then g la . mula2 g uma hwei ling . wah lawa gilaa rumah dy . gempak seyh . masuk2 je , mak dy teros bagi angpau , whoa , nie suda bagus , belum makan segale ag . dy tnye na air ape , aku ckp coke je la . mkn la limau n mr potato . yang len2 aku tak suke . haha . pas tu dalam kul 3.45 , gerak pulak rumah shawn . ouh ya , yg dtg , aku shawn , hwei ling , fami , megat , anas , iqmal , razin . ramai la jugak kan daripada takde . haha . g la uma shawn . yeah dapat jmpe wayne . sengal . bkn nak jmpe parents dy . haha . bia la .rindu doe kt wayne . haha . then , shawn bawak kua domino's pizza . order je . shawn pon cam phm je ktorg yg melayu2 nie  (: air aku pilih air revive , then time tga na mkn2 tu , mak dy bg angpau . wah , lagi best . 2 angpau . tak terpikir pon pegi nie nak dpt angpau tapi dpt dua sekali . haha . then , shawn bwk kua kek . whoa , tkjowt hwei ling . celebrate birthday dy 5 feb . then , da mkn kek segale , kul 4.30 sume na blk coz nak g keje kul 5 . yg iqmal terlebih rehat . haha . naseb la . duet dpt kan . hahha . then aku call bpk aku , suro amek , then , kul 5.15 bpk aku smpai . lah , ckg loh ajak dorg masok . haha . naseb la adek aku dapat angpau jugak =D kul 6 baru aku balik . malam tu g uam tok pulak . ade pakngah , ade zahin , nak tnye keje dy . best gilee sume dah keje . hmm . naseb aku dok uma je . kalau aku tak g uma tok tu , mmg kul 8 tu aku dah tdo dah . sumpah ngntok gilee . haha . then , kul 10 aku blk uma , tgk cte dollah hapak . haha . mmg best lah . terbaek . haha . abes tu tdo lah . haha . abes lah .

eh dah kul 10.15 lah , aku nak out lah , nak masak jap . nnt ptg kte sambung blk online insyaallah (:
akhirnye budak2 dah pegi skola  n aku aman nak online lame mne . haha .

oh nie some pic mase celebrate CNY tu


                      time nie dpn rumah hwei ling . dapat angpau rm5 (:



nie mase otw na g uma shawn , blkg 4 tu bodyguard aku haha



nie mase dah nak balik from rumah shawn , dapat angpau rm6 (:


mood - roti telur and baked bean . yummy (:


0 comment... add one now