stadium tertutup MPSJ

haaaaa , pe ce ngn stadium uh ? haha . kt sini la ktorg men game badminton =D one of my fav outdoor game after futsal . hahaha . haha . thanks to fayyadh coz tlg book kan court tu . mmg court tu ktorg pnye lah . haha ! naseb takde org doe . bole buat ape je . mwahahaha . tepat 8.30 megat amek aku kt rumah . drebar aku . haha . then , g amek nisa . then teros lah g stadium tu . haha . mase tu takde sape ag r . ktorg berempat , aku nisa megat fayyadh . ktorg masok dlu . ouh baru kau taw dpt net . haha . then setting tmpt sume , men r dlu . whoa . warm up la katakan . haha . then 15mins pas tu , fami n sara dtg . eh , ingt tak dtg . wah , dah rmai oke r =D so , ktorg men ikot turn . whoahaha . ade 3 court kt situ . ktorg gne 2 court . hahaha . aku men 2jam tu non stop babe . suka gilaa . men ari2 pon aku tak ksh . haha . gila badminton lah aku nie . sorry ye . btw , aku takde la pro sgt . tapi oke lah kan =D btol tak nisa ? haha ! then , abes 2jam tu , fahmi suro aku bwk kete . haha . aku oke je la . dah lulus JPJ en . haha . so , bwk la . g anta razin kt skola . then , g maulana . aku minum je la . takde mood nak mkn kt situ . baek aku masak sendiri n makan masakan aku . sedap taw =D haha ! jgn JELEZ weh . haha ! aku order milo o ais . sedap2 . yela da penat men , dpt minum , mmg sekejap je la aku abes kn . haha . ouh ya , fami blnje la . haha ! then , aku blk la . fami bg en bwk kete dy . haha . blk drebar len pulak anta . haha . blk2 je tgk fami , adek aku . ouh , pegi skola pulak . pagi tadi tak g skola . saket lidah . ade ulser . haha . tu lah . mls gosok gigi . haha ! then , lps blk tu , aku masak la . lps msk , aku online lah . smpai skrg nie . haha . ade 15mins before cte sejuta cinta marshanda . lagu tema dy best doe (:
satu bnde je aku nak gtaw , aku suka men bdminton . mwahahahaha . lawak bodo . tgk bwh tu





hahaha . k la . ckup utk hari ini .
tc tata ~ out ~ salam ~
^^ (:



0 comment... add one now