second time

hey hey (:
semalam 2nd time aku bawak . dorg amek aku kt uma . wah , ang datang uncle cine . dy kua kete dy tnye aku dah lame ke blaja kete , aku ckp lah tak . patu dy suro bwk jugak . whoa , cuak kot . kang mati enjin tga jalan kan susa . haha . ouh oke . aku cbe je . bwk la . lalu kt dpn skola SS . g kt flat ikan tu . hoho . bpk aku ckp dy nmpk aku . ceitt . haha . sengal punye ayah . haha . bawak lah . sumpah cuak . dah la manual . then dah setengah jam kt jalan raye , pegi blk kt skola memandu tu . g buat 3 bnde tu , naek bukit  , 3pointer n side parking . sumpah panas gle kt situ . adoi . naek bukit je aku kne imprve sket . adoi . 3pointer n side parking dah terer . haha . abes tu sampai skola memandu tu , buat lah sume2 tu . pns kot . dah mcm jogging taw . dah la stering dy ketat gle . gle btol hahaha . 2 jam pulak tu . inner aku basah lencun . haha . gle btol . yg uncle tu bole pulak duduk bwh pokok sempat tdo ag . haha . dah nak blk tu , dy suro aku bwk . haha . nie yg best . dy suro bwk smpai kt grand union . lalu kt serdang jaye . whoa . naseb tak mati enjin . hahaha . dalam hati sumpah takot mati enjin . dalam kul 5 sampai la uma aku . uncle tu best gilaaa . aku suka  gilaaa . tp ari nie ngn mkck tu . huhu . doakan aku je la . mkck tu sbnrnye oke kalau pndai bodek dy . haha . wah dy amek kt rumah nie . kne siap awal2 . kalau tak , bingit telinga aku nnt . haha . naseb la nak pompuan ssgt . haha . oke je lah . 

k la . na cte bnde len kt new post (:
second time

0 comment... add one now