rise and shine ! morning all blogger (: how r u guys ? hope u guys all in the pink of health (:


pagi nie bukak facebook , ade 1 budak nie IM aku . dy suro aku komen pic dy . aku ckp tak nak la . tak raje n . patu dy g tagged gmba dy kt aku . sakai gle gambar dy . wtf ! mmg suka buat aku mara2 pagi nie . now, padan muka kau sbb aku dah block kau ! cam sial je . sengaje je nak bg aku mencarut pagi2 bute nie . ergh ! mara nie . eeeeeiiiiiiii ! duh !

ei , hari nie , mcm2 lah aku de . marah ngn dak kt atas tu , dengan period pain nie lagi . alahai . naseb2 . ouh ya , hari nie bfst aku hanye lah roti cicah milo . sedap wooo . haha . n aku keseorangan lagi di rumah . kesian kan . jom lah lepak doe . miss gle korg  :')

OMG ! sedar tak sedar . aku de lagi 2 latihan b4 test JPJ . wohoooo . aku dah dpt rase cuak aku dah dtg . adoi . mcm mne lah nnt kan . hope mase latihan kt bangi tu , aku bole buat . yeah mmg perlu . gle betol lah . 
whoa , nape bpk aku tade kete manual ? hoho . kesian aku takley practise . kejelesan aku kep-ada cousin aku , zahin hanafi kerana beliau dah lulus n dah dpt lesen . whoa , tgk sendiri lesen dy . jelez seyh . haha . takpe fatin . sket lagi weyy . haha . ouh ya , nnt pegi bangi aku tak keseorangan kerana shera ade sekali . haha . oke lah . suda bosan bwk kete sorg2 =D wee~

okayy , menu kte untuk hari ni adalah masak kicap ikan kerisi and sayur bayam je . oke la tu ma . kena lah masak kan sbb dah jadi full time housedaughter =D haha! best jugak . dok uma sorg , dga lagu sorg tanpa gangguan 3 adek lelaki aku tu . gle btol lah dorg tu . haha . 

aku dah tataw nak tulis ape lah . nak chekidaut ape lagu baru lagi . oke tc tata ~

mood - singing (:

0 comment... add one now