Februari oh Februari ~

pejam celik pejam celik da masuk bln februari . ini bermakna dah 1 bln aku menganggur dok uma lepas abes skola tingkatan5 . hmm . bosan2 . tp nak wt cmne kn . arahan my gorgeous mum and stunning daddy . oke la tu jadi maid kt uma sendiri . haha . naseb2 . sambil wt keje rumah tu , aku pasang radio kuat2 n online sepanjang mase . haha . tu yg best tu =D dan da sebulan lah aku keje maid nie . haha . tak susa sgt lah . kalau keje kt lua , susa la nak siap segale .hmm . lagipon baek aku jage nenek aku yg sporting tu . mcm2 bnde dy cte pasal aku n cousin2 aku yg len2 mase kecik . haha . nenek aku cte , aku dlu mmg kuat nanges mase kecik . tu sebab aku sensitive kot ble da bsr . naseb la diri aku . haha .

masuk bln februari , keputusan SPM semakin dekat . ya Allah . cuak gle aku . help me  ! damn . 10 sbject . huh . bape je la aku ley dpt . but i'd try my best (: insyaallah .

Kepade bebudak yg nak mek PMR n SPM , ohho , get ready utk berperang . kurg2kan online tu . hehe . focus on stdy . lpekan bf gf anda buat seketika . haha . jadikan bku bf n gf anda semua . saya yakin anda akan pass with flying colors . kalau taktaw tu , tnye je . buat mke 2ringgt . haha .

dah2 , time aku tulis blog nie kul 4 pagi , aduuii mengantok suda . saje la na update blog bulan baru nie . (:

SELAMAT DATANG BULAN FEBRUARI 2011 (: 
bye2 bulan Januari 

oh pagi2 nie lapa pulak . buat maggi bole . haha . layan lagu back to december . oh ble aku nak                                               karaoke nie . hmm . takpe . akan pegi gak . haha . sape nak ikot bole aje deh =D

mood - lapa suda . =.=
Februari oh Februari ~

0 comment... add one now