hari jumaat (:

IENA - yang award2 tu akak tak paham lah =D n tag segale tu . roger ke akak secepat mungkin . haha .


oke lah .
time nie aku tulis blog nie , aku kt dpn laptop atas meja makan . hmmm . lagi 15 mins jugak bpk aku n adek2 g semayag jumaat . mmg aman lah aku online time nie . kalau tak , ade je gangguan daripada adek2 aku yg TERSAYANG . haha .

pagi tadi , kul 6.45 , aku bangun nak solat . haa , sebelum tu , mimpi aku mmg merepek semalam . ade 2 mimpi . haha . sengal doe . mimpi pertama , aku mimpi aku g satu hospital nie , ape tah name dy . tinggi lah jugak . 13 tingkat . then , aku meronda la kt sume tingkat . lawa . ble aku nek tingkat atas , oh ade escalator . aku nek lah coz ramai yg nek , rupenye ade cinema weh . hahahaha . sumpah lawak mimpi tu . ramai gle tgk wayang kt atas tu . LOL~ mimpi tah pape tah =.=
then mimpi kedua , aku mimpi megat ajar aku bawak kete . =.= nie lagi mengarut . haha . jurulatih tak professional langsung . jap2 mati enjin . haha . lagi lawak . aku yg gelak lebih . haha . LOL~

oke sambung cte tadi . bangun 6.45 solat subuh . haa , lps solat subuh , mama suro buat sambal . haha . mentang2 aku dah pandai masak , mcm2 mama aku suro masak . bangga nie . cehh . masak lah . ktorg buat nasi lemak . haha . rebus telur , goreng ikan bilis , potong timun segale . mama ckp , ha , mama sengaje masak nasi lemak , bagi kakak reti masak . nnt senang . aku pon oke je . aku tak ksh . lagi best ade lah . dalam 8.15 tu , siap lah segale . berhidang segale n makan . whoa , sedap gile lah . haha aku dah pandai masak lah nasi lemak . lps nie sape yg teringin makan nasi lemak , ckp je kt aku , aku bole buatkan . haha . kenyang doe . mmg gemok la aku nnt . takpe2 . trek UPM , tunggu je lah aku nnt . nnt aku jogging . haha .

then , aku tlg adek aku buat keje dy . warne kan seni dy . naseb lah kena jadi budak kecik balik kena mewarna segale . sumpah bosan time tu tataw nak buat ape . haha . kembali ke zaman budak2 lah aku nie . haha . bole je . =D

haaa , esok na g alamanda with megat haidhar sara . haha . amek aku kt uma ye =D aku takde lesen ag . bru L . hahha . tapi esok de 2 kenduri . adoi . takley byk pulak . sengal lah . ahad pon de . minggu nie mmg kenyang mkn nasi minyak lah aku . haha . takpe . asalkan sedap suda (: haha .

em dah la kot untuk sekarang nie , nak men game lah . haha . aktiviti harian aku dok kt uma . men cityville , game kete n mcm2 ag game =D haha .

k lah . chaw salam tc tata ~
^_^

mood - karaoke jum (: wee~
hari jumaat (:

0 comment... add one now