FAHMI AZIS dan ANAS OSMAN

assalamualaikum hyehye to all blogger (:
nie aku de bnde share ng korg . takde bnde la sgt . cume nak cte pasal dua budak lelaki lelaki yg lahir pada hari yang sama iaitu 13 FEBRUARI 1993 . tapi bru nak tulis 14feb . busy weh . sorry r . haha .  aku knl dorg nie takde lah lame sgt . since umur aku 13 thn . sekolah menengah . time tu ktorg satu kls . dua2 pon tinggi dua2 pon kacak . tu org ckp lah . haha . nnt aku share gmba ngn korg . jgn riso . pandai2lah korg nilai dorg nie . tapi diam2 suda =D nama dua budak dua orang tu ,

 - MUHAMMAD FAHMI BIN AZIS
 - MUHAMMAD NUR ANAS BIN OSMAN

haaa , siap aku bold kan taw . haha . actually saje je nak tulis cte pasal dorg nie . kwn baek pulak tu , birthday sama . aku jelez taw . haha . dorg nie nmpk cam pasangan gay pon ade gak . haha . lawak jea . oke lah . nie ade gambar dorg same2 =D


ahha , dua2 sweet kan ? haha (:


oke lah , kte mula cerita satu per satu . 


MUHAMMAD FAHMI BIN AZIS


nie dy tuan pumye muka . sorry ya aku tak jumpa gamba kau lah yang elok sket (:

mula2 kan nak cte sket ciri2 dy nie . orangnye tinggi , putih la jugak . suka bising dalam kelas , ske maen2 . haha . sekarang nie dy jadi driver aku sementara aku nak dpt lesen kete . =D dy nie skg keje at kenny rogers . haha . masyuk doe . 

pada suatu hari di kelas , pada tahun 2006 . haha . time nie la aku knl dy . mase tu ktorg 1 kls  1 al - farabi . hmmm . aku dga mulut2 mengatakan yg budak nie ramai peminatnye . tapi aku taktaw lah betul ke tak en . haha . percaya je lah . alamak , pe lagi nak cte nie . haa , dy nie merupakan salah seorang budak laki yg suka aku . hmm . saba je keyh fahmi . de jodoh , ade lah . haa , dy nie pena patah kaki . haha . tak salah aku mase men basketball . mase form2 . teros kls KAA kena duk kt tingkat bwh sekali . haha . bagus lah . haha . tak larat aku nak panjat bangunan skola tu hari2 . haa , dy nie panjang cam galah . so dy nie one of athlete skola la . bidang dy nie lari lah . kata dah panjang cam galah . haha . selalu mng r . pasal basketball aku tataw sgt r . haha . haa , mase tingkatan 5 , dy telah di vote untuk jadi kapten rumah sukan musytari . haha . oke lah . semangat la jugak kot . haha . dy nie suka pnggil aku dengan pelbagai jns nickname lah . haha . ouh ya , dy nie selalu jugak teman aku g jog kt track upm tu . kadang2 g bazar ramadhan ngn dy nie . ha , oke lah tu . dy nie pena blnje aku krdt jugak . kau nie mmg terbaek lah weyy (: em em em , pe ag eh nak tulis . haha . no idea dah lah . ckop kot . 



MUHAMMAD NUR ANAS BIN OSMAN


whoa , gambar kt genting nie . haha . haa , nie lah anas (:

ciri2 nur , ahahha nur anas , tinggi , putih , jalan lmbt , eh bkn jalan je lambat, sume lah lmbt . haha . muka lepu je , ramai peminat kerana muka nye yg jambu . haha . jejaka jambu ? haha . lawak2 =D dy nie keje kt kenny rogers skg nie same la ngn budak kt atas tu  (: haha . ouh ya , dy nie mamat blur lah . haha

aku mengenali anas osman nie same la ngn dak atas tu . tahun 2006 . satu kls jugak . 1 al - farabi . wah , dy nie lepu gle mase form1 . haha . dy nie tak byk r cte coz tak rapat sgt . yang aku taw , dy tak pena reply msj org . haha . aku wish bfday dy pon , dy tak reply . isk3 ! pe lah kau nie anas . kesengalan terserlah . haha . sorry babe =D ha , mase form 1 2 3 , bkn men baek lagi . msok form4 5 , mak aii , hancuss . haha . mase form5 , dy nie jadi ketua kelas . aku pon tataw la cmne lah dy nie bole terpilih . haha . dah la lambat , blur , sume de la =D haha . btw , dy kwn aku doe . susa nak crk kwn yg blur2 nie cam kau . haha . 

nie ade la 2 pics yg aku de ble ngn dorg , sbnrnye byk tp masok kan sket je la . ngntok . hahahaha 


nie time CNY gathering dekat rumah shawn . makan pizza weh . haha 



bowling time . fami menang  =.= haha . 

ouh ya . aku dah blnje dorg makan sempena birthday nie . (: breakfast akt mcd . haha . oke la kan . aku tak keje babe . yg tu je aku mampu . cehh . ayat poyo je . btw , happy dpt jmpe korg . dah tua dah korg . takpe .  lagi sebulan , aku pulak . haha . korg pulak kena blnje aku . 


conclusionnye , korg mmg kwn terbaek lah . buat aku tergelak ngn telatah korg yg gay tu . haha . nice to hve friends like you guys (: syg korg lah :)



p/s - fami , blnje aku ble weh ? hahaha 
p/s - anas , ble nak reply msj aku ? hahahaha . sengal lah kau . 

0 comment... add one now