aku , megat , sara , fayyadh

aku , megat , sara , fayyadh .
ha ! ktorg berempat je lah yg men badminton hari nie . haha ! sumpah sket gle . naseb r sume de . net n shuttlecock weh . kalau tak , mmg mengkuda di mcd r . haha ! bgn pagi tadi , siap mandi beli bfst kt nenek aku sume segale , tngu lah megat . kul 8 baru amek dy . kata 7.45 . haha . menyirapp lah tngu dy nie . pastu , g rumah sara . wawawa sara siap lama woooo . naseb lah aku ngn megat jadi kuda dlm kete . haha ! ouh ya , aku baru taw rumah sara kt mne =D kesian en . haha . pastu , g la taman . fayyadh ak smpai lagi . dy yg beria ajak aku . haha . sengal . then lepak minum kt kedai kt taman tu . milo ais lah . ape lagi . sara blnje . whoa , thanks sara =D then , ble sara dah sampai , gerak ah men bdmnton . sume dah gilee bdmnton . haha . especially sara =D haha ! tadi 4 org so , cpl2 lah . aku ngn megat satu team , sara n fayadh satu team . patu , fayyadh g skola , amek net kt razin . hmm . lame gak dy pegi . haha . warm dlu ngn megat men takde net . haha . terror gak aku . ceh . haha ! lps dah pasang net segale . start lah game . haha . cam biase , aku ngn megat menang lah . haha . dua2 set . jum ah sape nak lwn ngn aku . no hal lah =D then , benti dah kul 9.30 . lepak kt tepi gelongsor . haha . kt situ yg redup . then , cte pasal mekah n madinah . whoa , best gle tuka2 cte (: then , kul 10 , g mcd la . as usual . haha . menyejukkan badan . beli air ribena yg large then kongsi 4 org . mmg terbaek lahh . then g mcd lah . as usual . sejukkan badan . then , beli air ribena yg besar punye , kongsi 4 org . whoahaha . mmg terbaeekk lah . men truth or dare lah . haha . borak lah 1 jam then megat hantar aku blk =D then , mcm biase r keje aku . MASAK (: then , fami balik . fami adek aku eh . haha . then , cam biase . dorg g solat jumaaat n aku online lah . haha . now mama dah blk . =D wee~ tapi dy nak g sg besi . keseorangan lagi aku . tapi bgs lah =D takde yg mnganggu aku nak online . haha . k ah . nak donlod lagu .

tc tata ~

mood - lapa seyh (:
aku , megat , sara , fayyadh

0 comment... add one now