yesterdayy


2010


2011 


okayy korg tgk gambar yg atas n bwh  tu (: nnt aku cte kenape aku letak gmbar tu . 


assalamualaikum . rise and shine everone (: jom pegi jogging ? nak pegi tapi takde geng . phm2 je la . ouh ya , saya sgt lapa . haha ! 

btw , nak cte sket . semalam g kedai ngn bpk aku . nak beli brg buat pudding jagung . haha ! malang nye aku takley makan T_T pantang ! nak g kedai tu , lalu la dpn mcd . then ble dah smpai kt kedai , msj masuk . from armarn , pehal lak mamat nie ttbe tnye aku kt ne . aku ckp la kt kedai . rupe2nye , dy nmpk aku lalu kt dpn mcd tu . haha ! kesengalan . nmpk je =D so , mnx izin kt bpk aku then g la . masuk2 je , ouh ckg rosland de skali . nyna pon ade . salam2 sume segale . then , borak2 la . ouh ya , armarn blnje aku mcflurry . thanks yaww . haha . then ckg rosland ckp , eh fatin , dah laen ye kamu sekarang nie . alamak , tkjowt aku dga . haha . nyna pon ckp aku nmpk mature . mwahaha . taw r da bes skola kan . then , aku ckp a aku dah tembam sket , then ckg ckp . ouh mybe la kot kamu laen coz  dah tembam sket . siap ckp , fatin , kamu nie lawa la kan skg . haha !  tahun lps kt skola cam kurus je . stdy kuat kot . hahaha . tah la ckg . seriously terkejut ckg ckp cmtu . haha . 

haa , tujuan aku letak gambar aku tu , aku nak tnye , muka aku berubah ke daripda thn lps n thn nie ? mwahaha . seriously terkejut org ckp aku dah mature . taw la aku dah tak skola en . haha ! aku rase perangai aku still keanak - anakan . haha . yela . ank sulung , sorg je pompuan tu . naseb2 . 

semakin hari , semakin kuat rindu aku kt KAU (:

okayy guys , aku cucu yang baek . online sekejap sahaja . nak teman nenek aku nie . nak borak2 ngn dy . best taw =D syg nenek aku (: haha ! gilosss !

out to mandi ~ 

0 comment... add one now