hellloooo

hari nie 5 haribulan 2011 .
nak cte psl semlm jap .
semalam kan elok je aku na online , area rumah aku black0ut . mmg terbaek la . adoi .
dah la na wt latihan undang2 tu .
last2 aku sedar ade elektrik balik , kul 1.15 .
aku ape ag . on comp . cuak kot test dy =D
hhaha tapi aku lulus test dy .
alhamdulillah :)

then , aku bgn td 6.15 .
aku tgk phone ade msg from someone .

nie ayat dy .

FORGIVENESS IS THE SWEETEST REVENGE..
 APOLOGY IS A GOOD WAY TO HAVE THE LAST WORD..
WHERE BY AN APOLOGY IS THE SUPERGLUE OF LIFE , 
IT CAN REPAIR JUST ABOUT ANYTHING ..
TQ ~ ^_^


sorry dear , lps ape yang kau dah buat kt aku , kau ingt senang2 je aku terime maaf kau . fikir la sket . aku bkn macam dulu lagi da . aku tak ready ag nak terima maaf kau . susah ! lps about 2 weeks , baru kau hantar msj kt aku dgn muka tak bersalah ! huh ! kau takley pikir ke . haish . mcm nie pnye org pon ade ke . zzzz . 
lagu what the hell mmg sesuai ngn kau ! 

sorry to say , aku memang mara gileeeeeeeeeeeeeeeee ngn kau ! kau ingt aku nie ape ha? 


 

hellloooo

0 comment... add one now