gambar lesen L sumpah burok ! =,=

bangun je tdo , solat sume segale . tnggu dorg sume g sekolah kunci pintu , aku bkak computer bkak facebook and dga lagu n tulis blog kalau rajin :)


huh ! mmg dah takde keje len dah aku nie . na keje mama tak bagi . takpe la . bole la dok uma. de keje gk na buat =D haha .
ptg semalam aku online . then , ttbe dpt call dari sekolah memandu . dy ckp , lesen L da siap . then , bpk aku na g kedai . haa , mmg elok sgt la =D hahaha . teros out . siap2 segale . hmmm . pastu g la tempat tu . haha . bangge na amek nie . ble tgk lesen tu , sumpah burok gmba kt lesen tu . akak yg jg kt situ mmg ckp . lesen L punye gmba mmg akn burok . menyirappppp . hahaha . oke tu satu hal la . aku ingat ley teros arrange untuk latihan 16jam tu . pastu dy ckp , kne byr duet dlu . adesss . ta ckp awal awal  . gilaaaa . then , dy ckp ujian JPJ 22 feb . adoi . lambat ag laa . huhu . susah btol na dpt lesen nie . chicken chop betol la  =.=' 


skg kul 8 . kul 9 key dtg uma aku . join aku masak . haha . nisa tataw la . haha tapi kesian dy . dy failed test undang2 . adesss. melayang rm50 ag . hmmm . nisa , usaha lebih sket :)) jgn fb je . taw la bru buat kn . hahaha . lek2 lu . hahaha . tak mandi ag nie . dy ajak g skola td tp aku mne ley kua uma pagi2 . adoi . haha . tak kesah la bnde tu . yg penting , aku na lesen aku dulu =D hahaha . sng na kua kalau de event pape :) takde mnyusahkan parents aku ag . hmmmm . cehhh . poyo je ayat . hahaha .
asl ngntok sgt arinie pon aku tataw . tapi aku tak biase r bgn lmbt2 neh . adoi . kang tak jadi masak lak .
naseb la tahan mate kau fatin hahha . nseb ade radio . pasang kuat2 =P sape tak ske , bole g pindah  tmpt len . haha .


ahha satu lagi fenomena kt facebook , kwn2 aku sume dah addicted dgn like like neh . hahha . bkak2 fb , mak ai notification bpk blmbk . gileee la dorg nie . tp pape pon korg mmg best la :) hmmm .
p/s - megat , mne inai n celak na bg kt aku neh ? lmbt tol . hohoho .


mood - lapa na mkn . tata~ gambar lesen L sumpah burok ! =,=

0 comment... add one now