ALAMANDA



em , btol ke quotes kt atas nie? tapi aku rase cam btol je . haha . act , saje je nak letak . na share ngn korg (:


macam biase aku akan complain pehal pagi2 mst sejuk? na mndi pon susa taw =.= haha.


na cte nie .
kul 10.30 smlm , aiman najwa call aku , dy tnye aku ptg nie free ke ta . aku ckp la lps kul 2 ak free . dy ajak aku tgk cte khurafat . haha . aku tak ksh kalau ade transport pegi n blk . aku oke je la . then , kul 2 aku mndi n siap segale . 2.30 dy smpai lah . sesat gk tu . haha . tp jmpe gk lah . hahaa . then , amek mak dy . mak dy pon tgk wayang gak . wah haha . oke la tu . kul 3 sampai lah . g kedai kasut dlu . amir nabil abang dy g beli tiket . wayang start kul 3.40 . mak dy g bayar bill phone . then , 30mins sebelum wayang start g makan aiskrim kt food corner yg blambak lambak tu . haha . da habis mkn , g la msok kt wayang tu . tgk iklan segale , ouh cite kembar siang best lah (: aku nak tgk la . haha . then , start lah cte tu . tak lame . 1 jam 30mins je . aiman lah paling lawak sekali . penakut yg amat . tutop mate je taw . haha . relax2 suda . takde la seram mne =D haha . ble part hantu je , dy tutop mate then tnye ape jadi . haha . LOL . then , da siang bru dy tgk . haha . lawak2 . siap complain ag . takde duet ke na buat cte hantu nie , lampu pon tak bkak . haha .sengal dowh . yela . mlm2 kt rumah , bkak lampu yg kcik2 je . kalau kte kt rumah , kalau bole na bkak sume lampu . haha . then , da abes tu , kul 5.15 .teros blk lah . then , aiman hantar aku blk . haha . best r . sume disponsor oleh mak dy . haha . aku g alamanda semlm tak kua 1 sen pon =D thanks alot to mak aiman . haha . dapat gk tgk cte khurafat . haha . ajak mmbe kls sume tak nak  pegi . takot . lagi2 zuber . haha . LOL . haha . tp sape yg penakot jgn tgk la . haha .

weh , kau pehal bg number kau kt aku , suro miscall segale . hell no la wei .

mood - bfast arinie roti n yogurt je . bantai je . haha . LOL ~

0 comment... add one now