program penanaman pokok UPM-mitsubishi corp.

actually program nie smlm.but aku tak larat la nak update semalam.penat kowt.haha.bukti,balik je tsyn aku tuka baju nterus tido till 7 petang.naseb baik bapak ak kejotkan.kalau tak,tak bangun la ak.dorg g JJ pon aku tak perasan.gilaaa penat la =D tapi memang best la.

cite dia cmnie.

tanggal 17 oktober 2010,pada pukul 6.15 aku bangun tido.haha then lepak dulu kt katil.borak2 ngn mama.pastu ayah ckp,kul 7 nak pegi dah.ape lagi.kelam labut r aku =D ak siap da la lembab.pastu nak kemas beg ag.camera ag.em,penat2hehe.then,ble dah sampai sekolah aku tengok hmmm ramai gak la yg dah dtg.bapak aku suro tick2 sape yg dah datang and distribute food tok diorg.hmm.mmg keje aku lah tu.dalam kul 7.30,bas UPM tu pon sampai.ada sorg abang tu yg ikot sekali.hmm.muka dia not bad la =P haha sengal.lps tu dalam kul 7.45 tu gerak la.less than 5 mins,bus stop then dia suro turun.ktorg dalam bus bkn main tekejot lagi la.yela,tepi jalan kowt.hahaha but then dga taklimat sket.kedot jugak la ak.tepi jalan kowt.hahha.emmpastu ktorg kne masok dalam ag dalam hutan tu.adoi.naseb baik selalu g jungle trekking =D ecehh.bangga nie aktif camping =D haha uest what.ktorg skola pertama yg sampai dulu.haha tapi bagus la coz skola yg lmbt tu kena berdiri dga  ucapan.hmmm.orh jepun yg dtg pon ramai dtg.sporting gilaaa dorg nie.siap hye2 kt aku lagi .bangga neh.eceh.da dga sume ucapan,dlm 30 mins cmtu ktorg pon tanam2 pokok.aku abes tanam pokok awal,ak amek pic dorg2 tuh ;D haha.then mkn2,amek gmba n balik la.
pastu g tsyn pulak.sumpah penat gilaa.naseb bek sebelum g tsyn tu g mcd dlu.sejukkan badan.haha.
                                    haha nie ngn daus sengal =D




                                       nie masa dah nak balik =D

0 comment... add one now